Team Building 1

Испратете барање за еден поразличен „TEAM BUILDING“ преку Кајак.мк

Почитувани патувачи. Тимот на Кајак.мк организира TEAM BUILDING патувања во Македонија и надвор од неа. Сакаме да ги доживеете приказните кои се раскажуваат на нашата платформа. Но она што ги прави поразлични нашите организирани патувања за приватни групи е фактот дека со секоја резервација, тимот донира средства за засадување на дрвца во државата. Пополнете го формуларот, селектирајте го вашиот идеален датум и очекувајте понуда.

За да се состави една понуда/агенда/предлог тим-билдинг на тимот на Кајак.мк му се потребни неколку дена за да може да стапи во контакт со сите сервисери, да утврди слободни термини, да најде идеално решение по барањето. Сето ова кошта време, посветена енергија и љубов која Кајак Агенција ја вложува во поддршката на локалните двигатели на туризмот. Затоа почнувајќи од 2023-та година, Кајак.мк воведува ценовник за консултантски услуги, односно секоја испратена понуда/агенда/концепт кон компанијата ќе биде симболично наплатена во износ од 2000 денари преку фактура, а доколку компанијата ја прифати понудата, средствата за консултантските услуги нема да се наплатат. Доколку се согласувате на политиката на Кајак.мк, кликнете „Се согласувам“ и испратете ни го барањето.

РЕАЛИЗИРАНИ TEAM BUILDING ЕКО НАСТАНИ

Team Building 2 Team Building 3

ВКУПНО ЗАСАДЕНИ ДРВЦА

13700

ДОНИРАНИ ЗА ЗАСАДУВАЊЕ

3436

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ НА КОИ СМЕ ИМ ОРГАНИЗИРАЛЕ НАСТАНИ