Истражи го светот на Кајак.мк

Истражи го светот на Кајак.мк

Pet Friendly

Додајте сместување на Кајак.мк

Разгледај

ПОБЕГНЕТЕ БИЛО КАДЕ

Дали знаете дека Кајак ја има првата online бакалница.
Каде со секој купен производ/услуга Вие засадувате едно дрвце?

Погледнете ја нашата продавница, купете од неа и засадете дрвце!

ОВА СЕ НАШИТЕ НАЈНОВИ ПРИКАЗНИ

Ресторан во село Зрноско, Мала Преспа ги привлекува гостите со своите специјалитети

Ако има гастро дестинација која треба да биде на вашата листа на задолжителни посети во текот на престојната летна сезона, тогаш тоа нека биде селото Зрноско, кое селце се наоѓа во Мала Преспа на територијата на Албанија.

Прекрасен тим билдинг во природа: Планина, село, здрава локална храна, приказни

Со посета на селска рурална средина, запознавање локални мештани, нови приказни, планински прошетки, забавни тимски игри и уште многу активности за кои не би сакале да откриваме повеќе детали.

Тим билдинг во мај кој му пркоси на дождот и студеното време

Пред самиот крај на месец мај, тимот на Кајак.мк чувствува должност да ги сподели сите тим-билдинг патувања на кои беше организатор и преку кои заедно со компаниите даде дирекна поддршка на локалната економија во Македонија.