Pet Friendly Banner

Секоја база на „Кајак.мк“ има своја приказна. Како сите категории, така и PET FRIENDLY категоријата ја посветуваме на нашиот верен пријател кој прерано нè напушти. Неговото име беше „Лео“. Куче кое уживаше во секоја дестинација. Голем љубител на активниот туризам и сите спортови кои нашиот тим ги практикуваше во природа. Секој од нас има свој „Лео“ во домот. Не дозволувајте тој да ве чека додека сте на патување, пишувајте ги спомените заедно.