Прекрасна винска тура со дел од вработените на „СОС детско село“

Тим билдинг во регионот на Демир Капија

Супер поминат ден со нашите драги пријатели од „СОС Детско село“, луѓе кои заслужуваат да отпатуваат.

Супер поминат ден со нашите драги пријатели од „СОС Детско село“, луѓе кои заслужуваат да отпатуваат. Ако нас не прашате кои професии треба да им се пружи патување и барем еден ден да им се посвети, тогаш меѓу другите овде се и социјалните работници кои целиот живот го поминуваат соочувајќи се со нови предизвици.

За нас се херои кои вреди да ги почитуваме. Затоа оваа еднодневна винска тура и уживање на југот од Македонија ќе ни биде запометена.

Нека ви е наздравје трудот и љубовта кон работата.

Leave a Comment