Тим билдинг во Гевгелиски регион

Компанијата Ludotech со прекрасен вински тим-билдинг

Компанијата Ludotech со прекрасен вински тим-билдинг

Компанијата Ludotech со прекрасен вински тим-билдинг

Тим билдинг во Гевгелиски регион

Викендот што измина, тимот на Кајак.мк организираше мал и симпатичен тим-билдинг на компанијата Ludotech кој завршен ручек со дегустација на вино беше сервиран во срцето на виновата лоза.

Викендот што измина, тимот на Кајак.мк организираше мал и симпатичен тим-билдинг на компанијата Ludotech кој завршен ручек со дегустација на вино беше сервиран во срцето на виновата лоза.

Наша цел е да им овозможиме на ваквите мали групи да ја доживеат уникатноста на приказната, да бидат дел од реалноста и секако да запознаваат нови локални мештани кои преку своите мали семејни винарии го промовираат квалитетното македонско вино.

Окромври и ноември се прекрасни месеци за вакви седенки, особено преку ден кога сончевите зраци се уште ја загреваат атмосферата.

Leave a Comment