Тим билдинг во Грција

Bestway Solutions донираше 200 дрвца за пошумување преку својот тим билдинг во Грција

Bestway Solutions донираше 200 дрвца за пошумување преку својот тим билдинг во Грција

Bestway Solutions донираше 200 дрвца за пошумување преку својот тим билдинг во Грција

Тим билдинг во Грција

Првиот јунски тим билдинг во Грција

Тимот на Кајак.мк е среќен што ги запозна вработените компанијата Bestway Solutions кои дефинитивно се покажаа како едни од најенергичните луѓе со кои сме соработувале. Тим луѓе полни со енергија, позитива и умешност да ја совладат секоја игра.

Тим билдингот го започнавме на првиот ден од месец Јуни во Грција, што на некој начин претставуваше и свечено отворање на летната сезона.

Ваквите тим-билдинг настани испишуваат нови приказни и раскажуваат за луѓето кои одлучиле да се усовршуваат и надоградуваат во Македонија. Аплауз за компанијата Bestway Solutions која знае како да ги мотивира своите вработени. Аплауз и за првите донирани 200 дрвца во месец јуни од страна на компанијата, а кои ќе бидат засадени за време на есенската акција за пошумување.

Leave a Comment