Boat Ohrid Lake, Macedonia

Struga
Price from:

1,845.00 ден

Идеално за парови, луѓе авантуристи.


Max. Capacity : 2
Beds : 2
Check In : 14:00
Check Out : 11:00

Included in price:

  • Цена за наем на бродчето за 2 лица од ноќ
  • Ноќевањето започнува од 21:00 до 09:00 наредното утро

Not included in price:

  • Транспорт до локацијата
  • Дополнително гориво доколку гостите имаат конкретна дестинација

Изнајмете го бродчето на Ѓоко од 21:00 до 09:00 часот наредното утро. На едно ноќевање, идеално за 2 лица. 
Бродчето ќе биде укопано недалеку од крајбрежјето на езерото, а гостите ќе добијат одредени инструкции и претходни услови од страна на сопственикот на бродот. 

Бродот нема да биде подвижен. 

Овој престој е идеален за луѓе кои бараат начин да го доживеат охридско езеро на поинаков начин. Набљудувајќи го ѕвезденото небо и дочекувајќи го изгрејсонцето во мир и тишина.

За престој на бродот исто така огромна улога има и временската прогноза, брановите и други околности за кои ве информира домаќинот. 

Бродот може да биде стациониран на повеќе локации. 

Контакт: 070 235 736

Leave a comment

If You Have Visited This Accommodation