Вила на Пониква

Кочански регион Цена од:

3,000.00 ден

Вилата има 3 спални соби со по 2 кревети, една дневна соба со кујна.

Вклучено во цена:

  • Цената 3000 денари е за 3 ноќевања последователни
  • Цената за 2 ноќевања е 3500 денари, а за една ноќ е 4000 денари
  • Греење на дрва
  • Паркинг
  • ТВ со основни канали
  • Опремена кујна

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт до вилата
  • Wi-Fi
  • Храна
  • Пешкири

Вилата има 3 спални соби со по 2 кревети, една дневна соба со кујна. Во дневната соба има кревет на развлекување каде може да се сместат уште две лица. Максималниот капацитет за сместување е 8 лица. Вилата има опремена кујна со соодветен прибор за готвење. Греењето е на камин на дрва. Wi-Fi нема. Има телевизор со основните 6 национални канали. Се наоѓа на 200 метри од жичарницата во кочанскиот дел на 1300 метри надморска височина. До неа се пристигнува по земјин пампониран пат. Вилата е последна во редот вили, што е идеална за оние кои сакаат мир. Има паркинг. Клучот се подига од самата вила каде сопствениците ги чекаат патниците, а се остава исто во вилата. 

Сместувањето е во договор со сопственикот и е во текот на целиот ден, додека одјавувањето може да биде и доцна попладне за да може да се искористи времето во викендицата. Пешкири во вилата нема, а постелнините се променуваат пред секој влез на нови патници во вилата.

Соседството е мирно. 

Телефон за резервации: 076 204 843