Јаболкова ракија: Дестилерија Никан

Храна и пијалоци
Price from:

630.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго (просечна цена на каргото 80-150 денари за цела пратка). Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Јаболковата ракија на дестилерија Никан раскажува една осум децениска традиција преточена во капка префинет пијалок. Сместена во струшкото село Мислешево во непосредна близина на Охридско езеро, е идеална дестинација за производство на оваа ракија. Здрави и зрели јаболка обработени на традиционален начин со двојна дестилација, што значи дека се отстранети сите дополнителни и штетни алкохоли, што придонесува за чист етил алкохол со префинети ароми и својства.

Place Order

viber_image_2024-02-07_18-34-48-187

Јаболкова ракија 0.7 л

Јаболкова ракија од дестилерија Никан. Добиена на традиционален начин од здрави и зрели јаболка, двојно дестилирана.
Price

630.00 ден

Leave a Comment