Прочистена ракија од метил алкохол: Ракија Севда

Македонскo винo
Price from:

500.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго. Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Севда е чиста лозова ракија, прочистена од метил алкохол, природно обоена со Француски даб каде доминираат аромите на ракијата, а се истакнуваат и аромите на карамел и ванила од дабот. 45% алкохол. Спакувана во стакло од 1л.

Инфомрации на: +38976928598

Place Order

viber_image_2023-03-14_11-25-46-514

Прочистена ракија од метил алкохол: Ракија Севда

500 денари во стакло од 1л. Севда е чиста лозова ракија, прочистена од метил алкохол, природно обоена со Француски даб каде доминираат аромите на ракијата, а се истакнуваат и аромите на карамел и ванила од дабот. 45% алкохол. Спакувана во стакло од 1л.
Price

500.00 ден

Leave a Comment