Четиригодишна домашна лозова ракија од гевгелиско поднебје

Храна и пијалоци
Price from:

250.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго. Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Домашната лозова ракија се пече и чува четири години пред продавање од страна на локалното население.

Ракијата е од грозје сорта Вранец и Смедеревка. Се подготвува на стар и традиционален начин со постепено и внимателно печење.

Мастиката се произведува по традиционален струмички рецепт.

Ракијата и мастиката се дистрибуираат до домашна адреса. Доколку сакате да нарачате треба да селектирате количина и да ги пополните вашите податоци: Име, презиме, адреса на која сакате да ви пристигне нарачката и телефонски број за контакт.

Вибер контакт: +38976928598

Place Order

wisky-glass

Лозова домашна ракија

Четиригодишна домашна лозова домашна ракија едно литро во пластична амбалажа (поради безбедност при достава) се продава по цена од 250 денари.
Price

250.00 ден

mastika

Домашна мастика

Мастиката се произведува по традиционален струмички рецепт. Едно литро во пластична амбалажа (поради безбедност при достава) е 400 денари.
Price

400.00 ден

Leave a Comment