Млеко од магарица

Храна и пијалоци
Price from:

1,100.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго. Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Пет работи кои можеби не сте ги знаеле за магарешкото млеко:

1. Магарешкото млеко може да се пие свежо, без да се пастеризира
2.Има најмал процент на млечни масти од сите видови на млеко.
3.Ова млеко не содржи штетни бактерии, кои би можеле да наштетат на здравјето на децата.
4. Магарешкото млеко се користи и како афродизијак.
5. Магарешкото млеко се препорачува и на пациентите под хемотерапија

Во новото време се враќат старите навики за здрав живот. Магарешкото млеко го користеле луѓето за прехранбени и козметички цели уште од египетската антика, како и Клеопатра која го користела за одржување на нејзиониот тен.

Млекото од магаре е богато со витамини (А, Д Ц и Е), минерали (калциум и фосфор) и сите есенцијални аминокиселини потребни за стимулирање на метаболизмот.

Конзумација на млеко од магарица придонесува за подобрување на вашето здравје, корисно за деца и возрасни.

Place Order

305320917_104227625765306_9141166528406144293_n

Млеко од магарица 330мл

Млеко од магарица 330мл
Price

1,100.00 ден

305320917_104227625765306_9141166528406144293_n

Млеко од магарица 650мл

Млеко од магарица 650мл
Price

2,100.00 ден

305320917_104227625765306_9141166528406144293_n

Млеко од магарица 990мл

Млеко од магарица 990мл
Price

3,200.00 ден

Leave a Comment