Раскошни народни везови како инспирација за современ дизајн

Рачни изработки
Price from:

400.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Носиите од различни краеви на Македонија како инспирација за современ дизајн. Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго. Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Културното наследство на Македонија од различни краеви како инспирација за изработка на современ дизајн од народни везови. Памучни торби со рачно изработени везови, чии мотиви се килими, народни носии и етно културата на нашата земја. Раскошните бои и уметности на минатото преточени во современ дизајн на торба која е совршен моден и практичен детаљ.

Place Order

viber_image_2024-01-21_21-15-33-501

Вез од Скопска Црна Гора

рачно изработени памучни торби
Price

400.00 ден

viber_image_2024-01-21_21-15-33-759

Скутина од Дебрца

рачно изработени памучни торби
Price

400.00 ден

viber_image_2024-01-21_21-15-33-640

Вез од Охридско

рачно изработени памучни торби
Price

400.00 ден

viber_image_2024-01-21_21-15-33-831

Мотив од мијачки вез од Ореше

рачно изработени памучни торби
Price

400.00 ден

viber_image_2024-01-21_21-15-33-908

Вез од Скопско

рачно изработени памучни торби
Price

400.00 ден

viber_image_2024-01-21_21-15-33-977

Мотив од мијачки вез од Лазарополе

рачно изработени памучни торби
Price

400.00 ден

viber_image_2024-01-21_21-15-34-073

Скутина од Вевчани

рачно изработени памучни торби
Price

400.00 ден

viber_image_2024-01-21_21-15-34-151

Вез од Мариово

рачно изработени памучни торби
Price

400.00 ден

viber_image_2024-01-21_21-15-34-288

Вез од Кумановско

рачно изработени памучни торби
Price

400.00 ден

viber_image_2024-01-21_21-15-34-227

Вез од Охридско

рачно изработени памучни торби
Price

400.00 ден

viber_image_2024-01-21_21-15-34-358

Мотив од мијачки вез од Ореше

рачно изработени памучни торби
Price

400.00 ден

viber_image_2024-01-21_21-15-34-432

Мотив од невестинска носија од Булачани

рачно изработени памучни торби
Price

400.00 ден

viber_image_2024-01-21_21-15-34-518

Детаљ од килим

рачно изработени памучни торби
Price

400.00 ден

viber_image_2024-01-21_21-15-34-585

Детаљ од килим

рачно изработени памучни торби
Price

400.00 ден

Leave a Comment