Тинктура од печурки и зеленчук

Од природата
Price from:

500.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго (просечна цена на каргото 80-150 денари за цела пратка). Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Јованче е познат во нашата бакалница по еден доста специфичен и не толку чест производ на нашите простори. Ако сте слушнале за тартуфи или добро познатиот мед од тартуфи, тогаш сигурно ја знаете неговата приказна. Особено ни е драго што неговата визија за обработка на овој производ не запира. Овој пат имаме три нови производи, кои освен од тартуфи, се направени со состојки од природата. Тинктурите се новата пасија на Јованче, секоја од нив уникатна, единствена, со посебни карактеристики. Почнувајќи од најмоќниот афродизјак во природата, па се до лекување на некои од најчестите болести, можете слободно да погледнете многу повеќе за самите производи и да се уверите во нивното дејство со нарачка.


Place Order

viber_image_2024-03-17_16-00-41-805

Тинктура од див лук 100мл

Тинктурата од див лук во амбалажа од 100 мл, се смета за чистач на целиот организам. Добар е за срцето, крвниот притисок, проблеми со кожата, желудникот, со антивирусни својства.
Price

500.00 ден

7a22c374-f185-4b79-9a5a-c63ecf8471fa

Тинктура од тартуфи 100мл

Најмоќниот природен афродизијак на пазарот.
Price

800.00 ден

c440c4a6-fb78-4e15-8173-9f4dcb66af2a

Тинктура од реиши печурка 100мл

Тинктура од реиши печурка во амбалажа од 100мл. Ја намалува болката кај луѓе со постхерпетична невралгија, имуномодулирачки агенс, со антибактериски својства, делува против замор и главоболка, одличен производ за проблеми со срце, холестерол, крвен притисок, црн дроб.
Price

1,000.00 ден

Leave a Comment