Сместување во Мариово: Село Зовиќ

Mariovo
Price from:

2,400.00 ден

Included in price:

  • Цена за наем на еден апартман од ноќ е 2400 денари
  • Греење/Ладење
  • TV/Wi-Fi

Not included in price:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

You can book your accommodation by submitting a reservation request. After submitting your request, you will receive an email reply with a price. Practice booking by email, so it's safest for you and your hosts.


Max. Capacity : 25
Beds : 25
Check In : 14:00
Check Out : 10:00
Air Conditioned
Parking
Wi-Fi
Clean Air

Располага со 7 соби и вкупно 25 легла, од кои 1 апартман има брачен кревет и два единечни кревети.

Секоја соба им амаса, столчиња, фрижидер до 120 литри.

Кујна за користење има во склоп на ресторанот и таа е целосно опремена.

Објектот има Wi-Fi.

Паркинг има до самите апартмани и до ресторанот.

Максимален капацитет до 25 легла. Сите соби се опремени со инвертер клима.

Во околината на сместувањето се наоѓа камениот мост, Чербенскиот манастир, локалитети од прва светска воња и села на растојание од 10 километри.

Сместувањето е на сред село. Опколени со фини соседи, а не сите куќи се населени.

Check in: 12:00 часот
Check out: 10:00 часот

Клучот се подига од ресторанот „Кај Мостот“.

Постелнината се менува на секои 2 дена.

Сместувањето не дозволува влез на домашни миленици, а има простор за остава на велосипеди.


Leave a comment

If You Have Visited This Accommodation