21.11.2023

Apartments in Bitola on Shirok Sokak

Apartments in Bitola on Shirok Sokak

Тимот на Кајак.мк денеска ве води во Битола, каде ќе ве запознае со уште еден наш домаќин кој ги отвори вратите на „Somnia Apartments“ за светот на Кајак.мк.

Дамјан вели дека апартманите се наоѓаат на самиот Широк Сокак, со прекрасен поглед кој за моменти ќе ве врати во минатото. Уникатната градба и уникатниот сил на сместувачките капацитети ќе ви ја раскажат приказната животот во минатото но во комфорен стил.


Она што нам ни остана впечатливо во самите апартмани се просторните врати кои се реткост во денешните архитектонски решенија, а внатрешните скали се токму она автентичното македонско.


Дел од апартманите имаат прекрасни балкони кои висат над самиот Широк Сокак, а каде можете да уживате во приквечерието со чаша вино и романтичен поглед.


Повеќе фотографии, информации како и опција за дирекно испраќање на он-лајн барање можете да погледнете со еден клик ОВДЕ.

Leave a Comment

Read More

Apartments in Bitola on Shirok Sokak

The Kajak.mk team is taking you to Bitola today, where they will introduce you to another of our hosts who opened the doors of "Somnia Apartments" to the world of Kajak.mk.

Unique apartments in Bitola, Macedonia

Despite the fact that the building is located in the very center of the city, there is no noise on the street, and you don't even need transport to visit the most attractive places in the city.

A beautiful hotel on Popova Shapka, Macedonia is available for reservations

Another beautiful hotel with a beautiful appearance and a great mountain interior is from today part of the Kayak.mk database and is available for reservations.

Apartments in Nea Vrasna available for reservation

Six more apartments in Greece available from today in the Kayak.mk database, which you can book on flexible terms.

An apartment with a view of Ohrid's Square and port

For those who are looking for accommodation in the heart of the city, Kajak.mk Team is announcing one more apartment that we are adding to our platform. Don't miss the beautiful view, of the city's port and Ohrid's Square.

Accommodation in Vevcani, Macedonia

Денеска во нашата база на приватни сместувања додаваме уште едно сместување кое се наоѓа во срцето на Вевчани, а од каде сите угостителски објекти, како и Вевчанските извори ви се на дофат.