Додадено 12.04.2022 17:59

Позади Среќна фарма стојат големи ентизијасти, поборници на здравата исхрана и љубители на животните, луѓе со интегритет.

Повеќе

Додадено 12.04.2022 09:43

Вработените на Сопро ги подзасукаа ракавите и засадија нови дрвца

Повеќе

Додадено 12.04.2022 11:13

Викендица во Горно Коњско со прекрасен панорамски поглед

Повеќе

Додадено 12.04.2022 12:57

Додадено 12.04.2022 14:17

Од денеска во базата на Кајак.мк ја додаваме вилата и винарија „Мал Свети Климент“ која се наоѓа во стариот дел на Охрид, на прекрасна локација и со прекрасен поглед кон езерото.

Повеќе

Додадено 07.04.2022 20:20

Александар Арсовски има 29 години и за тимот на Кајак.мк е нов локален херој, кој за разлика од останатите наши херои, тој привлекува туристи во Македонија на многу поинаков начин.

Повеќе

Додадено 07.04.2022 21:24

Шетајќи се по социјалните мрежи, случајно ја запознавме Емили Ина. Жената која позади себе има оставено еден куп рачно изработени креации, кои плетено со љубов денеска китат многу домови, соби, чанти...

Повеќе

Додадено 04.04.2022 18:41

Гастрономско искуство и активен туризам во едно!

Повеќе

Додадено 31.03.2022 19:10

Денеска ќе ве запознаеме со домаќинот Димитар кој успешно менаџира со „Пронто“, ресторан во село Вруток.

Повеќе

Додадено 30.03.2022 17:03

Во нашето досегашно постоење успеавме да раскажеме многу приказни за фамилијарни винарски визби кои никнуваат насекаде низ Македонија.

Повеќе

Додадено 29.03.2022 09:53

Гастрономско искуство и сместување во село Белица

Повеќе

Додадено 29.03.2022 09:52

Апартмани и сместување во прекрасна природа

Повеќе

Додадено 28.03.2022 16:44

Причината поради којашто некои луѓе патуваат е храната. Оттука сакаме да Ве запознаеме со што е можно повеќе објекти кои не штедат на вкусот, а кои можете да ги контактирате и да резервирате маса преку нашата платформа.

Повеќе

Додадено 28.03.2022 17:14

На интернационалиот ден за садење на медоносни дрвца, Polarcape засади нови 1500 багремови дрвца на југот од државата. Во знак на благодарност ние им поделивме теглички со багремов мед и вино од винарија Јостела

Повеќе

Додадено 28.03.2022 14:38

Засадивме нови 1500 дрвца, ја испромовиравме „Бислимска Клисура“, го запознавме селото Пчиња и дадовме поддршка на локалното население. Секој момент исполнет со радост.

Повеќе

Додадено 24.03.2022 20:49

Додадено 23.03.2022 18:28

Подготвувањето домашно лепче е љубов и нема аргументи кои може да докажат дека луѓето кои подготвуваат домашно лепче прават нешто погрешно.

Повеќе

Додадено 22.03.2022 10:51

Додадено 20.03.2022 22:31

Викендица иделана за активен туризам во околината на Лесново

Повеќе

Додадено 20.03.2022 10:05

Гостите коишто некогаш ги немало во месец февруари, сега се присутни во текот на целиот месец и уживаат во спокојот кој го нуди овој предел. Реновираните соби и прекрасниот поглед од нивните балкони, говорат дека хотелот е идеален за бегство од хаосот.

Повеќе

Додадено 21.03.2022 09:10

Додадено 19.03.2022 13:33

Додадено 19.03.2022 13:00

„Негорки Бањи“. Комплекс кој вложува во усовршувањето и постојано надоградување на своите човечки ресурси, квалитет на услуга, удобност при престој и развивање активности за искористување на слободното време.

Повеќе

Додадено 16.03.2022 18:33

Има дворче во кое може да уживаат гостите, а околу вилата има шума каде може да се прошета.

Повеќе

Додадено 15.03.2022 12:31

Викендица во Љубаништа со поглед кон Охридското езеро

Повеќе

Додадено 11.03.2022 12:38

Викендица со базен на Марков манастир

Повеќе

Додадено 13.03.2022 18:09

Не би се согласиле со луѓето кои велат дека во Скопје нема што да се прави во слободно време, а ни најмалку не би се согласиле дека скопјани не би можеле физички да се активираат во нивниот град.

Повеќе

Додадено 10.03.2022 17:12

Домаќинката Оли вели дека викендицата се наоѓа на прекрасно место каде постојано ја грее сонце, опкружена е со прекрасна шума и нуди прекрасен поглед. Од самиот двор госите имаат поглед кон потопената црква и кон ски стазите.

Повеќе