Monastery Winery

Македонскo винo
Price from:

610.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго. Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Манастирска Винарија“ која е отворена за посетители во 2019-та година. Основачи на винаријата се Стефан Кочоски и Димче Ѓорѓиески.

Во моментов винаријата располага со насади од Вранец, Семијон, Хамбург, Кабернет, Мерлот, Темјаника и други. Вековното искуство и работата на лозовите насади сега го точат во повеќе сорти вино. Винаријата може да се пофали со годишно производство на околу 10.000 шишиња вино.

Сите сорти вино се произведуваат на едноставен начин со минимална употреба на современи средства. Овде може да најдете 10 различни сорти на вино, чие производство е на традиционален начин наследен од предците.

Информации на: 076 928 598

Place Order

106054616_2658223687723787_236203545668887263_n

Riesling 0.75мл

Riesling 0.75мл
Price

610.00 ден

120331198_2731623400383815_1200354787087360295_n

Wild Rose 0.75мл

Wild Rose 0.75мл
Price

740.00 ден

169506300_2877680515778102_4243979756385422383_n

Black Swan 0.75мл

Black Swan 0.75мл
Price

740.00 ден

123189377_2763852060494282_8565552750791729843_n

Muscat Blanc 0.75мл

Muscat Blanc 0.75мл
Price

860.00 ден

118244485_2700951166784372_5225312200407005046_n

Ohrid Pearl 0.75мл

Ohrid Pearl 0.75мл
Price

860.00 ден

169506300_2877680515778102_4243979756385422383_n

Philip II- 0.75мл

Philip II- 0.75мл
Price

980.00 ден

175780247_2887988914747262_3241734629112541883_n

King David 0.75мл

King David 0.75мл
Price

1,100.00 ден

313859764_3328706767384877_6424344198278371012_n

Via Egnatia 0.75мл

Via Egnatia 0.75мл
Price

1,970.00 ден

Leave a Comment