Вилата располоага со посебно купатило, wi-fi, тв со 300 канали, клима и одличен поглед кон езеро.


Макс. Капацитет : 8
Кревети : 8
Check In : 14:00
Check Out : 11:00
Климатизирано
Паркинг
Wi-Fi
Чист Воздух

Вклучено во цена:

  • Цена за наем на апартман од ден
  • Цените варираат во зависност од бројот на ноќевања и периодот и бројот на лица
  • Греење/Ладење
  • TV/Wi-Fi

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до локацијата
  • Храна

Вилата има 2 соби, а во секоја соба има по еден брачен кревет и по два помошни кревети 90x200.

Вилата располоага со посебно купатило, wi-fi, тв со 300 канали, клима и одличен поглед кон езеро.

Вилата има заедничка надворешна кујна целосно опремена со скара и фурна.

Вилата има Wi-Fi.

Вилата има приватен паркинг слободен на 35 метри од апартманите.

Максималниот капацитет во двете соби е за 8 лица.

Езерото се наоѓа на 30 метри од плажа, 1 плана на 1 километар на југ и ливадиште плажата на 1 километар на север.

Сместувањето е во планиска езерска област, во селска средина.

Check in: 24 часа достано
Check out: 11:00 часот наутро

Клучот се подига од сопствениците на сместувањето.

Пешкирите и постелнината се менува на секои 5 дена.

Сместувањето не дозволува влез на домашни миленици поради алергии на другите гости.

Сместувањето има простор за остава на велосипеди.

Контакт за резервација: 070339553 или 072265287

Остави Рецензија

Доколку го имате посетено ова сместување