Вилата има 6 соби во кои има вкупно 13 кревети. 10 кревети се поединечни и три брачни.


Макс. Капацитет : 16
Кревети : 13
Check In : 12:00
Check Out : 11:00
Pet Friendly
Паркинг
Wi-Fi
Чист Воздух

Вклучено во цена:

  • Цената на сместувањето се движи од 2000 до 3500 денари во зависност од периодот и бројот на ноќевања
  • Греење/Ладење
  • ТV/Wi-Fi
  • Паркинг

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Вилата има 6 соби во кои има вкупно 13 кревети. 10 кревети се поединечни и три брачни.

Собите имаат TV и фрижидер.

Вилата има опремена кујна.

Вилата има Wi-Fi.

Вилата има приватен паркинг.

Максималниот капацитет е за 16 лица.

Сместувањето се наоѓа во близина на реката  Треска.

Соседството е мирно.

Check in: 12:00 часот
Check out: 11:00 часот

Клучот се подига од сопствениците на објекот при пристигнување.

Постелнината и пешкирите може да се менуваат и секој ден ако гостите имаат таква потреба.

Сместувањето дозволува влез на домашни миленици и има простор за остава на велосипеди.

Контакт за резервации: +38971963143

Остави Рецензија

Доколку го имате посетено ова сместување