22.03.2023

Accommodation in Skopje, Apartment in Skopje

Accommodation in Skopje, Apartment in Skopje

Филип е домаќин кој ги отвара своите врати за светот на Кајак.мк во 2022-ра година. По скоро една година од присуството на сместувањето на Филип, тимот на Кајак.мк може да констатира дека грижата кон гостите, ангажираноста кон постојани промени во ентериерот на апартманот кој го издава, му носат нови гости и нови среќни приказни.


Денеска одбравме наслов „Како изгледа еден стокмен апартман во урбана средина“ кој е огласен на Кајак.мк, чисто да ви докажеме дека и во Македонија има доста симпатични ќошиња кои ви гарантираат комфорен престој.

Апартманот кој го гледате на фотографиите се наоѓа во стамбениот комплекс „Џевахир“, а истиот можете да го резервирате со еден клик ОВДЕОва е супер сместување доколку ви се најават гости од странство, луѓе кои доаѓаат да го истражат и посетат Скопје.

Leave a Comment

Read More

Apartments in Bitola on Shirok Sokak

The Kajak.mk team is taking you to Bitola today, where they will introduce you to another of our hosts who opened the doors of "Somnia Apartments" to the world of Kajak.mk.

Unique apartments in Bitola, Macedonia

Despite the fact that the building is located in the very center of the city, there is no noise on the street, and you don't even need transport to visit the most attractive places in the city.

A beautiful hotel on Popova Shapka, Macedonia is available for reservations

Another beautiful hotel with a beautiful appearance and a great mountain interior is from today part of the Kayak.mk database and is available for reservations.

Apartments in Nea Vrasna available for reservation

Six more apartments in Greece available from today in the Kayak.mk database, which you can book on flexible terms.

An apartment with a view of Ohrid's Square and port

For those who are looking for accommodation in the heart of the city, Kajak.mk Team is announcing one more apartment that we are adding to our platform. Don't miss the beautiful view, of the city's port and Ohrid's Square.

Accommodation in Vevcani, Macedonia

Денеска во нашата база на приватни сместувања додаваме уште едно сместување кое се наоѓа во срцето на Вевчани, а од каде сите угостителски објекти, како и Вевчанските извори ви се на дофат.