Долно Мелничани: Ноќевање со појадок

Дебарски регион Цена од:

1,845.00 ден

Викендицата располага со две соби, тоалет со купатило и опремена кујна на првиот сптрат од куќата, дел кој нема никаква допирна точка со приземјето каде престојуваат сопствениците.

Вклучено во цена:

  • Минимална цена за сместување
  • Цената варира
  • Греење/ладење
  • Доручек
  • Паркинг
  • ТВ
  • Wi-Fi

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт
  • Ручек/Вечера

Викендицата располага со две соби, тоалет со купатило и опремена кујна на првиот сптрат од куќата, дел кој нема никаква допирна точка со приземјето каде престојуваат сопствениците. Доручекот е секогаш вклучен во цената и тоа е предноста од престојувањето овде. Освен доручекот, гостите може исто така и да ручаат, а за ручек најчесто се подготвува турлитава, полнети пиперки, тавче гравче, мусака и тава ориз, како и вегетаријански и вегански специјалитети. 

Најмогу гости има од јули до октомври, но сопствениците велат дека ги посетуваат во текот на целата година. Опремена е со кујна на посебен спрат. Максималната бројка на лица кои може да се сместат е 6.

Телефонски број за резервации: 071 814 184