Беровски регион

Мотел Клепало: Берово

Мотел Клепало: Берово

Беровски регион Цена од:

1,200.00 ден

Разговарај на Viber

Апартмани. Мотел Клепало.

Вклучено во цена:

  • Цена за наем на соба за 2 лица од ноќевање
  • Цените варираат во зависност од периодот и бројот на ноќевања
  • Wi-Fi
  • TV
  • Паркинг
  • Заедничка кујна за користење
  • Фурна
  • Скари на отворено

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Мотел Клепало располага со 9 соби од кои 2 се апартмани
Двокреветни брачни соби се 4 соби
Единечни соби со по 2 кревети се 3 соби
Мотелот има капацитет за вкупно 24 гости да престојуваат во ист момент.

Се наоѓа на 17 километри од Берово на надморска височина од 1250 метри.

Собите располагаат со кревет, плакар, наткасна и секоја соба има свој тоалет и купатило. Апартманите располагаат со плакар, наткасна, тросет и ТВ. Во склоп на мотелот има и кујна која гостите може да ја користат за подготвување на своја храна, а исто така има и фурни и скари на отворени кои им се на располагање на гостите. Кујната е опремена со сите елементи кои што се потребни за готвење.

Мотелот е премен со wi-fi и располага со приватен паркинг. Во околината има прекрасна шума, а мотелот е опколен со бор и бука. Објектот се наоѓа на 500 метри од Бугарската граница и во прекрасна шума. Во радиус од 1 километар нема други објекти.

Гостите може да се најават во било кое време од денот.
Гостите може да ја напушаат собата кога ќе посакат во текот на денот.

Клучот се подига од самото место.

Цената по лице од ноќевање е 600 денари или за една двокреветна соба 1200 денари
Цената по лице во апартманите е 800 денари од лице или 1600 денари од ноќевање

Не е дозволен влез на домашни миленици, а објектот располага со простор за оставање на велосипеди.

Во околината може да се посети Бачило кој е на 20 минути оддалечено од мотелот. Исто така да се искористат и патеките, или да се собира чај или печурки.
Во околината на мотелот има патеки за планинарење коишто се одбележани, а исто така постојат и велосипедски патеки. За туристите кои се заљубени во гастрономијата, над самиот мотел има бачило каде се произведува домашно сирење и кашкавал, како и разни домашни сокови од диви јагоди, диви малини и диви капини.

Клепало е сон за секој кој бара чист воздух со огроман количина на кислород. Мотелот се наоѓа на 7 километри од Беровското Езеро и е во срцето на Малешевијата.

 

Телефонски број за резервации: 070226560-  Тодор Момировски
Email [email protected]

Остави Коментар