Restaurant in Vevcani, Macedonia: Vo Izvor

Каде во Вевчани? Chat on Viber Call on Phone

The restaurant is located at the Vevčanski springs.

Од едната страна жуборот на реката, а од другата страна бујна вегетација. Локацијата е извонредна, велат сите кои биле гости во гостилницата, а кога зборуваме за специјалитетите, тимот на Кајак.мк ви предлага да вкусите речна пастрмка која можете сами да ја уловите. Гостилницата е позната и по домашните колбаси, Вевчанската тава како и дименото месо кое сигурно ќе ви го мамаи погледот.

Ресторанот се наоѓа на самиот вруток- на Вевчанските извори. Внатрешниот амбиент е традиционален и современ дизајн. Ресторанот располага со капацитет со 80 места преку зима, а 120 места преку летниот период.

Контакт за резервација: 071 241 427

Leave a Comment