Вила и апартмани Природа: Беровско езеро

Беровски регион Цена од:

1,600.00 ден

Апартманите се наоѓаат на 200 метри од беровско езеро и од патеката на езерото.

Вклучено во цена:

  • Цените варираат во зависност од структурата на гости и бројот на ноќевања
  • Греење/Ладење
  • Приватен паркинг
  • ТВ
  • Wi-Fi
  • Пешкири

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт до вилата
  • Храна

Апартманите се наоѓаат на 200 метри од беровско езеро и од патеката на езерото.
Располага со:
3 апартмани за по 2 лица
2 апартмани за по 4 лица
1 апартман за 3 лица

И уште една вила за 6 луѓе.
Сите кревети во апартманите се брачни освен во вилата каде во едната спална има 2 единечни.

Апартманите се опремени со целосно опремени кујни, спална соба, тоалетсо купатило, балкони, ТВ и wi-fi

Вилата има приватен паркинг

Капацитетот на цела вила е до 20 лица

Во околина има зеленило, езерото, патека околу дел од езерото. Нема соседство. 


Одјавувањето од вилата е е 11 часот

Сместување во вилата е по 12 часот

Клучот се подига од сопственикот

Доколку се повеќе од 2 ноќевања се менува постелнина и пешкири

Цените се:   1200 денари од вечер за 2 лица

                      2400 денари за четири лица

                      3600 денари за цела вила за 6 лица

                      2000 денари еден апартман за семејство

                      1600 денари за апартман за 3лица

Тел. Број за резервации: 072 254 134 (Вилата е резервирана за Нова Година)