Вила Лисината: Клепало

Беровски регион
Цена од:

500.00 ден

Сместување во областа на Клепало


Макс. Капацитет : 8
Кревети : 8
Check In : 14:00
Check Out : 11:00
Паркинг
Чист Воздух

Вклучено во цена:

  • Цена по лице
  • Цената варира во зависност од бројот на лица, периодот и должината на престој
  • ТV
  • Паркинг

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна
  • Wi-Fi (нема)

Вилата се наоѓа во регионот на Берово, по асфалтен пат кон граничниот премин Клепало.

Вилата се наоѓа на 12 километри од Берово или пак на 4 километри над Беровското езеро, покрај самиот пат кон граничниот премин Клепало. 

Вилата располага со 3 спални соби од кои 2 од нив се со брачен кревет, а третата спална соба е со 2 поединечни кревети.

Вилата има дневна соба, трпезарија, кујна и купатило.

Во собите има масички покрај креветот.

Нема Wi-Fi.

Вилата има паркинг.

Капацитетот е од 6 до 8 лица.

Вилата се наоѓа во природа без други вило во соседството.

Доколку гостите останат повеќе од 7 денови се менуваат постелнините и пешкирите.

Клучот се подига од сопственикот.

Сместувањето не дозволува влез на домашни миленици.

Сместувањето има место за остава на велосипеди.

Контакт: 071 236 965

Остави Рецензија

Доколку го имате посетено ова сместување