Беровски регион

Вила Преведена 2: Суви Лаки

Вила Преведена 2: Суви Лаки

Беровски регион Цена од:

3,000.00 ден

Разговарај на Viber

Апартмани и сместување. Вили и викендици за изнајмување. Патување на Суви Лаки

Вклучено во цена:

  • Цена од ноќевање за 4 лица
  • Греење на парно на дрва
  • Паркинг
  • Wi-Fi
  • Крпи
  • Постелнина
  • Зеленчук (Во текот на летото)

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Вила Преведена 2 се наоѓа помеѓу Струмица и Берово 20км и од двата града, блиску до викенд местото Суви Лаки на 1200 метри надморска висина.

Вилата е за четири лица, се издава и само за две лица и не се дели со други.

Во вилата има комплет опремена кујна со се, секогаш има чисти крпи и постелнини. Постелнините се менуваат при подолг престој.

Има една спална соба со брачен лежај и една спална соба со два единечни кревети и тоалет.

Wifi има, TV има, одлична мобилна мрежа.

Греењето е со парно на дрва. Дрва и топла вода има секогаш.

Нема никој во соседството, вилата е изолирана. Нема маркет во близина.

Летната сезона има зеленчук.

Часот за сместувањеи напуштање на вилата се одредува индивидуално при резервацијата.

Гостите ги сместува одговорно лице кое ги запознава со околината и со вилата. Клучот од вилата се подига и враќа кај него.
Плаќањето се врши кај самото лице. 

Вилата е пет френдли.

Располага со огромен двор.

Активности: пешачење и возење велосипед, искачување до врвот Џами Тепе, посета на водопдите на Суви Лаки, во близина е туристичкиот комплекс Бела Вода.

Патот до вилата е прооден и одличен за секаков вид на моторнп возило.

Телефонски број за резервации 077 790 793

Остави Коментар