Охридски регион

Вила „Бело езеро“

Вила „Бело езеро“

Охридски регион Цена од:

2,356.00 ден

Резервирај вила на шеталиштето во Охрид. Повеќе информации на: 076 791 157

Вклучено во цена:

  • Цена по лице
  • Клима (во одредени нема)
  • ТВ/Кабловска
  • Интернет
  • Сопствено купатило
  • Тераса со поглед кон езеро (во одредени нема)

Не e вклучено во цена:

  • Приватен паркинг
  • Транспорт до објектот
  • Храна

Вилата се наоѓа во центар на градот, на кеј, ведаш после хотел Палас (Кеј Македонија 19)

Располага со 8 двокреветни соби и два апартмани за 4 особи.

4 од собите се на предната страна на вилата, комплетно опремени (клима, кабловска, сосптвено купатило, бежичен интернет) 2 се со брачен кревет, 2 се со два раздвоени кревети.

4 соби на задната страна на вилата, тие немаат блакони, помалечки се и затоа се поевтини, исто така се комплетно оперемени со сопствени купатила, тв со кабловска и интернет (тие немаат клима, меѓутоа се во голема сенка и нема потреба. Од овие соби 2 се со брачен кревет и 2 со 2 раздвоени кревети.

Апртманите се за 4 особи, спална со брачен кревет  и соба за дневен престој со 2 раздвоени кревети , комплетно опремени, клима, кабловска, сопствени купатила и балкон со поглед на езеро.

Во собите и апартманите нема кујни.

При пристигнување гостите се пријавуваат на рецепција, секако следејќи ги протоколите за заштита од корона вирусот, пријавување од  15 до 22 часот, одјавување до 10 часот наутро.

При пријавување добиваат клуч од собата и од влезната врата, објетот е отворен од  8 до 22 часот.  

Постелнина се менува на 3 дена, а пешкири на 2 дена.

Паркинг има пред вилата, тој е градски паркинг, гостите сами си плаќаат, цена 400 денари за 24 часа. 


Двокреветни соби со балкон и поглед на езеро, комплетно опремени, клима, кабловска, интернет, сопствено купатило итн

Цени:

до 09. 07: цената е 2976 денари

10. 07 - 20. 08: цената е 3596 денари

21. 08 - 29. 12: цената е 2976 денари

Цените се за ноќевања за двајца (односно по соба)

 

Двокреветни соби, без балкон, на задната страна на вилата, исто така комплетно опремени, (тв со кабловска, интернет, сопствено купатило) 

до 09. 07: цената е 2365 денари

10. 07 до 20. 08:  цената 2 666 денари

21. 08 до 29. 12: цената е 2356 денари

Цените се за ноќевање за двајца (односно по соба)


Посебна понуда за опцијата Дома си е дома, односно сместување со ваучери (оваа понуда е за собите без балкон, на задната страна на вилата) 

Цена за 5 ноќевања по лице е 5850 денари

Контакт телефон: 076-888-288

Остави Коментар