Викендица Очипала

Delchevo
Price from:

3,050.00 ден

Викендицата се наоѓа во село Очипала.


Max. Capacity : 6
Beds : 6
Check In : 14:00
Check Out : 11:00
Pet Friendly
Air Conditioned
Parking
Wi-Fi
Clean Air

Included in price:

  • Цена за наем на цела вила за 6 лица
  • Цената варира во зависност од периодот и бројот на ноќевања
  • Греење
  • ТВ/Wi-Fi
  • Паркинг

Not included in price:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Викендицата се наоѓа во село Очипала.

Располага со две соби, три кревети, еден брачен кревет, два единечни на развлекување за двајца.

Објектот има Wi-Fi.
Објектот нема клима.

Вилата има опремена кујна. Располага со приватен паркинг.

Максимален капацитет за 6 лица.

Се наоѓа во регион со дабова шума на 700 метри надморска височина.

Check in: 24/7
Chek out: 10:00 до 12:00 часот

Клучот се подига од самиот ресторан кој се наоѓа во склоп на комплексот.

Сместувањето дозволува влез на домашни миленции и има простор за остава на велосипеди.

Контакт: 075-274-905

Leave a comment

If You Have Visited This Accommodation