Етно Ранч: Село Радибуш

Кумановски регион
Цена од:

1,400.00 ден

Располага со 18 соби од кои има 9 двокреветни, 8 трокреветни и 1 четворокреветна соби.


Макс. Капацитет : 46
Кревети : 46
Check In : 13:00
Check Out : 11:00
Pet Friendly
Климатизирано
Паркинг
Wi-Fi
Чист Воздух

Вклучено во цена:

  • Двокреветна соба е 1400ден без доручек за две особи.
  • Трокреветна соба за 3 особи без доручек е 1800ден.
  • Четворокреветна соба без доручек за 4 особи е 2000 денари.
  • Апартманот се издава за 4-6 особи и цената е 3500ден без доручек.
  • Греење/Ладење
  • Тв/Wi-Fi
  • Паркинг

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Сместувачкиот капацитет  се наоѓа во Општина Ранковце, село Радибуш на 40км одалеченост од Куманово. 6452+359, Ранковце б.б, Крива Паланка.

Располага со 18 соби од кои има 9 двокреветни, 8 трокреветни и 1 четворокреветна соби.

Сите соби се опремени со сопствен тоалет, тв, клима уред, парно греење.

На само 100 м од ресторанот се наоѓа и апартман кој што е комплетно опремен со две спални соби кујна, дневна соба и тоалет.

Двокреветните соби се со брачен кревет, трокреветните имаат брачен кревет и плус помошен единачен кревет. Четворокреветна соба е со брачен и два помошни еднечни кревети.

Во целиот објект има бесплатен wi-fi.

Сместувачкиот објект си има свој сопствен паркинг.

Максималниот капацитет е 50 особи.

Местоположбата на нашиот сместувачки објект нуди можност за посета на повеќе знаменитости. Во непосредна близина на ресторан се наоѓа манастирот посветен на пустиножителот и чудотворец св. Јоаким Осоговски, и камените –карпести кукли кај с.Куклица. Во склоп на Општината се наоѓа манастирот Св.Троица во село Петралица, како и вештачкото езеро Отошница кое се наоѓа во истоименото село, а на 8 км од ресторанот.

Сместувачкиот објект се наоѓа во ридско-планински дел на 680 метри надморска височина.

Check in:13:00 часот
Check out: 11:00 часот.

Клучот за сместување може да се подигне на рецепција на самото место.

Во случај на подолог сместувачки период постелните и крпите редовно се менуваат.

Сместувањето дозволува влез на домашни миленици и има простор за остава на велосипеди.

Двокреветна соба е 1400ден без доручек за две особи.
Трокреветна соба за 3 особи без доручек е 1800ден.
Четворокреветна  соба без доручек за 4 особи е 2000
денари.
Апартманот се издава за 4-6 особи и цената е 3500ден без доручек.

Телефонски броеви за контакт: 071-357-878, 070-338-118

Остави Рецензија

Доколку го имате посетено ова сместување