Викендица Ринго: Попова Шапка

Попова шапка регион

Викендицата се наоѓа во населбата на Попова Шапка.


Макс. Капацитет : 12
Кревети : 12
Check In : 14:00
Check Out : 11:00
Паркинг
Чист Воздух

Вклучено во цена:

  • Цена за наем од ноќевање
  • Цените варираат во завинсност од периодот и бројот на ноќевања
  • Греење
  • TV

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Располага со опремени спални соби кои имаат капацитет за 12 лица.

Сместувањето има опремена кујна.

Check in: 14:00 часот
Check out: 11:00 часот

Викендицата нема wi-fi.

Викендицата има паркинг пред самиот објект кој е бесплатен.

Сместувањето не дозволува влез на домашни миленици.

Контакт за резервации: 071 713 600

Остави Рецензија

Доколку го имате посетено ова сместување