Попова шапка регион

Вила 177: Попова Шапка

Вила 177: Попова Шапка

Попова шапка регион Цена од:

4,305.00 ден

Вилата 177 се наоѓа на Попова Шапка. Има навдорешен традиционален изглед и потсеќа на бунгалов. Внатрешноста на вилата е доста уникатна и интересна. Интересен спој на надворешен и внатрешен изглед. Вилта се наоѓа непосредно до ресторанот Casa Leone.

Вклучено во цена:

  • Цена за наем на вилата од ноќ
  • Цената варира во завинсот од периодот и бројот на ноќевања
  • Греење
  • Паркинг
  • ТВ

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт до вилата
  • Храна
  • Wi-fi

Вилата 177 се наоѓа на Попова Шапка. Има навдорешен традиционален изглед и потсеќа на бунгалов. Внатрешноста на вилата е доста уникатна и интересна. Интересен спој на надворешен и внатрешен изглед. Вилта се наоѓа непосредно до ресторанот Casa Leone. 

Има голем салон со кујна опремена да одговори на потребите на гостите, дневна соба и соба за спиење. Попова Шапка е одлична за семејства со деца кои имаат желба да научат да скијат.

Ова вила е исто така одличен избор за семејсвата бидејќи е со доволен број на легла и простор за да може едно семејство да ужива.

Вилата има капацитет за 6 лица. Располага со ТВ. Нема Wi-Fi. 

Вилата има паркинг простор. 

Сместувањето е по 12: 30 часот, а одјавувањето од вилата е пред 12:00 часот. 

Резервации на: 070459457
Остави Коментар