Винарија Кимов

Македонскo винo
Price from:

400.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго. Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Оваа винарија датира од 2001-ва година кога е регистрирана под името „Винарис“ лоцирана во Неготино. Во последните 5-6 години истата стагнира но во 2019-та година стопанствувањето со неа ја превзема младиот Александар Кимов ја преименува во сегашното име.

Капацитетот на винаријата е 30.000 литри, обработува гројзе од стални кооперанти, со што обезбедува стален надзор над квалитетот на грозјето во сите фази на зреење.

Place Order

viber_image_2022-12-09_17-06-44-392

Вранец

Вранец 0.75мл
Price

400.00 ден

viber_image_2022-12-09_16-47-29-265

Розе

Розе 0.75мл
Price

400.00 ден

viber_image_2022-12-09_16-47-29-007

Темјаника

Темјаника 0.75мл
Price

400.00 ден

Leave a Comment