Семејна винарија Томов

Македонскo винo
Price from:

300.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго. Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Семејната винарија Томов е регистрирана 2021 година. Денеска може да се пофали со шест етикети на вино и тоа: Мерлот, Вранец, Темјаника, Шардоне, Шардоне Барик и Ризлинг.

Сите вина ги произведуваат од сопствени лозови насади кои се наоѓаат во атарот на село Тимјаник, Неготинско.

Секое вино се произведува со најсовремена опрема. Винаријата има 3 хектари лозје.

Информации на: 076 928 598

Place Order

Шардоне 0,75мл

Шардоне 0,75
Price

300.00 ден

merlot

Мерлот 0.75мл

Мерлот 0.75мл
Price

400.00 ден

vranec

Вранец 0,75мл

Вранец 0,75
Price

400.00 ден

Темјаника 0,75мл

Price

400.00 ден

 барик

Шардоне Барик 0,75мл

Шардоне Барик 0,75мл
Price

600.00 ден

Leave a Comment