Винарија Пармак

Македонскo винo
Price from:

300.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго. Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Винарија Пармак е мала семејна винарија лоцирана во градот на конзулите, за која сопствениците велат дека е плод на долгодишната љубов и уживање во создавањето квалитетно вино.

Винаријата постои од 2020 година. Основана е од Владими Алтимармаков кој денеска произведува црвени и бели вина. Од белите вина тој е горд на темјаниката и траминецот, а од црвените тука се Pinot Noir, Cabernet Sauvignon и розе вино.

Инфомрации на: +38976928598

Place Order

279839455_808120973488887_3799488337687135857_n

Темјаника

Темјаника
Price

300.00 ден

viber_image_2022-12-16_21-38-06-820

Траминец

Траминец
Price

300.00 ден

317326227_5779979205442382_4339897974756443715_n

Pinot Noir

Pinot Noir
Price

300.00 ден

319345558_535010151874530_1144291201089373472_n

Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon
Price

300.00 ден

viber_image_2022-12-16_21-38-05-515

Розе

Розе
Price

350.00 ден

Leave a Comment