Винарија Стојков: Село Стањевци

Македонскo винo
Price from:

900.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго (просечна цена на каргото 80-150 денари за цела пратка). Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Борче за Кајак.мк раскажува дека со лозарство започнал да се занимава пред цели 20 години, односно во 2004-та година. Со тек на годините кај него се будела идејата да отпочне со органско производство на вино, нешто што би било здраво и убаво за конзумација.

Неговото вино е со одличен квалитет, а се продава по цена која може да си ја дозволи секој. Денеска веќе регистрираната винарија „Стојков“ произведува и полни розе, црвено и бело вино, кое вино е „органско во преодна фаза“

Поради дистрибуција, се продаваат по три шишиња во пакет. Едно шише е 300 денари, а три шишиња 900 денари.

Place Order

418557986_285054284566015_4063494560989397020_n

Пакет вина од Винарија Стојков

Три вина од 0,7л: Розе, Бело и Црвено Вино. Розе виното е создадено како комбинација од Вранец, Мускат Хамбург и Прокупец, а црвеното Куве вино е од сортите Вранец, Бургундац и Мерло. Виното е „Органско во преодна фаза“
Price

900.00 ден

Leave a Comment