Вила View: Пелистер

Битолски регион Цена од:

2,726.00 ден

Вилата располага со две спални соби едната со брачен кревет а втората со два единечни кревети, тоалет дневна кујна голема тераса и двор. Кујната е целосно опремена.

Вклучено во цена:

  • Цена за наем на вилата од ноќевање за 4 лица
  • Цената варира во зависност од периодот
  • Греење на парно на нафта
  • Ладење
  • Wi-Fi
  • TV
  • Паркинг

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт до вилата
  • Храна

Вилата располага со две спални соби едната со брачен кревет а втората со два единечни кревети, тоалет дневна кујна голема тераса и двор. Кујната е целосно опремена.

Има бесплатен wi-fi.

Има приватен паркинг во дворот на куќата, а максиманиот капицетет е за четири лица.

Се наоѓа на 6.5 километри ски лифтот „Ниже поле“, 4.2 километри од патот за големо езеро, 500 метри од манастирот света петка, 1 километар од манастирот Св. Јован.

Во околината имате можност за скиење, планиарње, одмор, релаксација.

Се наоѓа во доста мирна област на радиус од 250 метро нема ништо околу куќата т.е нема блиско соседсво.

Време на сместување од 12:00 до 23:00 може и порано со договор доколку нема гости предходната вечер.

Време на напуштање доколку е резервирано истиот ден до 10:00 часот, а доколку нема резервации со договор.

Клучот се подига од сопствениците.

Се чисти вилата и менуваат постелнините доколку гостите останат подолго од една недела.

Телефонски број : 076 552 997 075938017


Координати: 41.016629, 21.248523,