Ранчот на Нора

Кичевски регион Цена од:

3,075.00 ден

Nora's Ranch или „Ранчот на Нора“ се наоѓа на неколку километри од Кичево.

Вклучено во цена:

  • Цена за две лица од ноќевање (Цената е генерирана)
  • Греење/Ладење
  • Wi-Fi
  • Базен (Лето)
  • Приватен паркинг

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето

Nora's Ranch или „Ранчот на Нора“ се наоѓа на неколку километри од Кичево. Опколен со тивка и чиста природа. Самиот ранч има свои коњи кои се главна атракција, отворен базен за летните денови, простор за забава на децата, свој бар и рестора. 

Сместувањето има големо купатило со тупш. Сместувањето има свој приватен паркинг, а објектот располага и со wi-fi.

Информации за резервација на: 071 933 135Разгледајте повеќе сместувања