Апартман во Скопје за краток престој

Скопски регион

Апартманот има 3 соби, 1 брачен кревет, 2 единечни кревети, аголна гарнитура на развлекување.


Макс. Капацитет : 4
Кревети : 4
Pet Friendly
Климатизирано
Паркинг
Wi-Fi

Вклучено во цена:

  • Цените се движат од 1500 до 2000 денари за ноќевање (во зависност од бројот на гостите и времетраење на престојот)
  • Греење/Ладење
  • TV/Wi-Fi
  • Паркинг

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Апартманот е комплетно опремен.

Апартманот има комплетно опремена кујна.

Апартманот има Wi-Fi.

Апартманот има гаража.

Максимален капацитет е за 4 лица со можност за уште едно лице/

Сместувањето се наоѓа во центарот на градот.

Check in: Флексибилно
Check out: Флексибилно

Клучот се подига од сопственикот на апартманот.

Постелнината и пешкирите се менуваат по договор.

Сместувањето не дозволува влез на домашни миленици.

Сместувањето има простор за остава на велосипеди.

Контакт за резервација: 076669534

Остави Рецензија

Доколку го имате посетено ова сместување