Апартмани Карбула: Маврово

Мавровски регион

Апартмани во Маврово Сместување во Маврово


Макс. Капацитет : 8
Кревети : 8
Check In : 13:00
Check Out : 10:00
Климатизирано
Паркинг
Wi-Fi
Чист Воздух

Вклучено во цена:

  • Минимална цена за наем на студиото
  • Цените варираат во зависност од периодот и бројот на ноќевања
  • Цените се изразени во описот
  • Греење/Ладење
  • Wi-Fi/ТV
  • Паркинг
  • Балкони

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Апартманите имаат 2 соби, капацитет 5 особи. Една соба е заедно со кујна/трпезарија, лежај за 2 особи, брачен-на подесување, зависно дали се користи за спиење или седење.

Другата соба е спална. Има 3 лежаи. 1 брачен, 1единечен,на подесување.

Студио има капацитет 3 особи. Една соба е заедно со кујна/трпезарија, има 3 лежаи, 1 брачен, 1 поединечен, на подесување.

Апартманите се комплетно опремени. Кујна, балкон, тоалет, неограничен интернет.

Апартманите имаат Wi-Fi.

Апартманите располагаат со паркинг. Воедно до апартманите се наоѓаат 2-та паркинзи.

Капацитетот на апартмано е до 5 лица, а на студиото до 3 лица.

Околината е мирна и пријатна.

 

Check in: 13:00-14:00 часот
Check out: 10:00-11:00 часот

Клучот го подигаат од домаќините кои ги пречекуваат гостите пред објектот.

Апартман 40-60 €

Студио 30-50 €

 

Сместувањето е: Pet friendly.

Гостите може да ги остават велосипедите во ходникот или надвор.

 

 

КОНТАКТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА: 070332110 ИЛИ 076484767

Остави Рецензија

Доколку го имате посетено ова сместување