Викендица на Пелистер: Трново: Вила Морена

Битолски регион

Викендицата се наоѓа во Трново, Пелистер.


Макс. Капацитет : 6
Кревети : 6
Pet Friendly
Паркинг
Wi-Fi
Чист Воздух

Вклучено во цена:

  • Цена за наем на викендицата е 1500 денари од ноќ
  • Цената варира во зависност од периодот и бројот на ноќевања
  • Греење
  • TV/Wi-Fi
  • Паркинг

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Располага со 2 соби, 2 единечни кревети, 2 кревети на развлекување.

Вилата има опремена кујна, трпезариска маса, 2 петтоседи, плакар, трпезариска маса со столици.

Вилата има опремена кујна.

Вилата има опремена кујна.

Вилата има Wi-Fi.

Вилата има паркинг простор.

Максимален капацитет на вилата е за 6 лица.

Во околината се наоѓа хотел Шумски фенери, Хотел Шатор.

Овде е и националниот парк Пелистер.

Check in: Флексибилно
Check out: Флексибилно

Клучот се подига од домаќините на сместувањето

Постелнината и пешкирите се менуваат по барање.

Сместувњето дозволува влез на домашни миленици, а има простор за остава на велосипеди.

Контакт за резервација: 078220609

Остави Рецензија

Доколку го имате посетено ова сместување