Сместување во Свети Николе

Sveti Nikole
Price from:

1,537.00 ден

Included in price:

  • Цена за ноќевање за 2 лица
  • Цената варира во зависност од периодот и бројот на ноќевања
  • Греење/Ладење

Not included in price:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

Станува збор за објект кој располага со 4 опремени соби. Сместувањето можете да го резервирате со испраќање на барање за резервација. По испратеното барање ќе добиете одговор на мејл со цена. Практикувајте резервации по мејл, така е најбезбедно за вас и за домаќините.


Max. Capacity : 6
Beds : 6
Parking
Wi-Fi
Clean Air

Станува збор за објект кој располага со 4 опремени соби.

Објектот има опремена кујна.

Објектот нема Wi-Fi.

Објектот има приватен паркинг.

Максимален капацитет на гости е за 6 лица.

Сместувањето се наоѓа во центарот на Свети Николе.

Check in: Флексибилно
Check out: Флесибилно

Клучот се подига од одговорно лице.

Постелнината и пешкирите се менуваат секојдневно.

Сместувањето не дозволува влез на домашни миленици, а има простор за остава на велосипеди.


Leave a comment

If You Have Visited This Accommodation

View More Accommodations