Беровски регион

Вила Тоскова Ливада

Вила Тоскова Ливада

Беровски регион Цена од:

3,000.00 ден

Разговарај на Viber

„Вила „Тоскова Колиба“ која се наоѓа на одлична локација покрај река Брегалница, во непосредна близина на црквата Св. Богородица, Св. Димитриј, оддалечена на 4 километри од Беровско Езеро и 3 километри од центарот на градот Берово.

Вклучено во цена:

  • Минимална цена за наем на вилата од ноќ
  • Цената варира во зависност од периодот и бројот на ноќевања
  • Максималната цена 3500 денари
  • Ноќевање
  • Интернет/ТВ
  • Опремена кујан
  • Простран двор
  • Паркинг

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето
  • Храна

„Вила „Тоскова Колиба“ која се наоѓа на одлична локација покрај река Брегалница, во непосредна близина на црквата Св. Богородица, Св. Димитриј, оддалечена на 4 километри од Беровско Езеро и 3 километри од центарот на градот Берово. Вилата располага со, 4 соби опремени со ТВ, 2 купатила, голема летна кујна, кабловска и интернет.Обезбеден е и паркинг простор. Гответе во пар или во поголема група на пријатели.

Вилата има простран зелен двор во кој можете да вежбате, спортувате и рекреирате. Медитирање? Секако!

Информации и резервации на вилата на: 078 465 814 

Остави Коментар