Ранчот The Countryside: Ранковце

Kriva Palanka
Price from:

4,000.00 ден

Included in price:

 • Цена за 2 лица од ноќевање
 • Вегански и вегетаријански појадок
 • Јавање коњи/Терапија со коњи
 • Користење на базен
 • Позитивно патувачко искуство

Not included in price:

 • Транспорт до сместувањето

Ранчот „The Countryside“ се наоѓа во општина Ранковце на 20 километри пред Крива Паланка. Сместувањето можете да го резервирате со испраќање на барање за резервација. По испратеното барање ќе добиете одговор на мејл со цена. Практикувајте резервации по мејл, така е најбезбедно за вас и за домаќините.


Max. Capacity : 3
Beds : 3
Check In : 14:00
Check Out : 11:00
Pet Friendly
Air Conditioned
Parking
Wi-Fi
Pool
Clean Air

Ранчот „The Countryside“ се наоѓа во општина Ранковце на 20 километри пред Крива Паланка.

Во моментот располага со еден апартман за 3 лица, во кој има еден брачен кревет и еден единечен.

Кујната е заедничка.

Ранчот е опремен со wi-fi и приватен паркинг. Во моментот се во изградба останатите апартмани и дрвени кабини за престој.

Околината е идеална за планинарење. Посета на Јоаким Осоговски кој е на 25 километри, Камени кули кои се на 13 километри.

Ранчот располага со базен, коњи за терапија и јавање, велосипеди, крос мотор

Сместувањето дозволува влез на домашни миленици.

Check in: Флексибилно
Check out: Флексибилно


Leave a comment

If You Have Visited This Accommodation

Comments

 • Dolores Prin

  08.08.2023 23:20

  Hello! We would like to stay for one night--two adults and one child with one dog. Would the dog be allowed to swim with us in the pool? Thank you!