Регионот на Чашка

Планинарскиот дом Папрадиште

Планинарскиот дом Папрадиште

Регионот на Чашка Цена од:

250.00 ден

Разговарај на Viber

Контакт: 075 361 877( Игор), 075 925 386( Гоце), и +38977888156 ( Габриел)

Вклучено во цена:

  • Фиксна цена за ноќевање по лице
  • Греење
  • Wi-Fi
  • Заедничка кујна
  • Заеднички тоалети

Не е вклучено во цена:

  • Транспорт до домот
  • Храна

Планинарскиот дом се наоѓа во центарот на мијачкото село Папрадиште, на 8 км од Железничка станица Богомила во Општина Чашка.

Има вкупно 5 соби, со оптимален капацитет од 35 кревети.

Најмалата соба е со 4 единечни кревети, а другите се комбинација од спратни и единечни кревети.

Собите се едноставни и минималистички. Имаат само кревети и ѕидни закачалки.

Има комплетно опремена кујна и трпезарија со плински шпорет и шпорет на дрва. Располага со комплетен кујнски прибор за готвење.

Има туш кабина на солатен колектор и два заеднички тоалети.

Домот е опремен со Wi-Fi.

Нема приватен паркинг. Има селски паркинг на 30 метри оддалеченост од домот.

Максимален капацитет е од 35 до 38 луѓе.

Најблиску е село Нежилово на 2.4 км до каде има маркирана планинарска патека. Најблизок планинарски дом е Чеплес (2ч)

Најатрактивни врвови се Даутица (2178мнв), околу 3.5 до 4 часа во правец и Солунска Глава (2540) околу 5 до 6 часа.

Питомо и тивко соседство составено претежно од стари лица.

Check in: Флексибилно

Check out: По договор во зависност од бројот на гости.

Има домаќин/ домар задолжен за сместување на гостите. Претходна најава по телефон.

Доколку гостите останат подолго од 7 дена се менува постелнината и пешкирите.

Цена: 250 ден ноќевање од човек. Фиксна цена.

Сместувањето не дозволува влез на домашни миленици, освен во дворот. Домот има простор за остава на велосипеди.

Контакт: 075 361 877( Игор),  075 925 386( Гоце), и +38977888156 ( Габриел) 

Остави Коментар