Кавадаречки маџун и ж'та тиквешка ракија од Захарчев

Храна и пијалоци
Price from:

400.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго (просечна цена на каргото 80-150 денари за цела пратка). Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Магијата на семејната винарија и дестилерија Захарчев ја пренесуваме во бакалницата на кајак.мк

За почеток ви ги презентираме нивниот добро познат маџун и ж'та кавадаречка ракија. Производи добиени со внимателно одбрани сорти на грозје, многу љубов, страст и прецизност. Пренесувани од генерации на генерации, тие се воодушевени да го споделат со вас занаетот и магијата на оваа интимна винарија и дестилерија со висококвалитетни производи.

Place Order

1

Маџун - Захарчев 0.26л (0.32кг)

Маџунот е хранлив како мајчиното млеко. Со сите витамини кои ги содржи во себе помага кај деца и возрасни за подобрување на имунитетот и целокупното здравје. Маџунот е 100% производ на природата, без никакви додатоци. Се добива со варење на гроздовиот сок, исцеден од меленото грозје.
Price

400.00 ден

ракија жта кавадаречка 0.5

Ракија ж'та кавадаречка 0.5л

Квалитетот на ж'та кавадаречка ракија почнува во лозјето, каде рачно се избира најдоброто грозје, за да се обезбеди совршен баланс и арома. Љубовта кон дестилирање, преточена во шишиња од 0.5 литри, 0.7 литри и 1 литар ракија, е прекрасен додаток на вашата трпеза.
Price

480.00 ден

ракија жта кавадаречка 0.7

Ракија ж'та кавадаречка 0.7л

Квалитетот на ж'та кавадаречка ракија почнува во лозјето, каде рачно се избира најдоброто грозје, за да се обезбеди совршен баланс и арома. Љубовта кон дестилирање, преточена во шишиња од 0.5 литри, 0.7 литри и 1 литар ракија, е прекрасен додаток на вашата трпеза.
Price

540.00 ден

ракија жта кавадаречка 1 литар

Ракија ж'та кавадаречка 1л

Квалитетот на ж'та кавадаречка ракија почнува во лозјето, каде рачно се избира најдоброто грозје, за да се обезбеди совршен баланс и арома. Љубовта кон дестилирање, преточена во шишиња од 0.5 литри, 0.7 литри и 1 литар ракија, е прекрасен додаток на вашата трпеза.
Price

600.00 ден

Leave a Comment