Традиционално домашно приготвен ајвар, малиџано, лутеница и кечап

Храна и пијалоци
Price from:

200.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго. Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Традиционално домашно приготвен ајвар, малиџано, лутеница и кечап. Се пече на оган на дрва.

Производителите се регистрирани за продажба до куќен праг.

Вибер контакт: +38976928598

Place Order

300567034_112750214886377_4749755057744321337_n

Домашен кечап

Составот на кечапот е: Црвен домат, кромид, црвена пиперка, модар патлиџан. Има благ (редовен) и лут. Се пече на дрва и се приготвува на традиционален начин.
Price

200.00 ден

314667038_131243789721695_1986491408647596648_n

Лутеница

Лутеницата има состав: Капија црвена пиперка (сецкана), црвен домат, морков и мали округли пиперчиња. Има благ (редовен) и лут. Се пече на дрва и се приготвува на традиционален начин. Тегла: 580ml
Price

420.00 ден

306506318_120364747458257_1499974382758141979_n

Малиџано

Малиџаното е составено од капија црвена пиперка и модар патлиџан. Има благ (редовен) и лут. Се пече на дрва и се приготвува на традиционален начин. Тегла: 580ml
Price

420.00 ден

viber_image_2023-03-21_20-20-55-248

Ајвар

Ајварот е само од пиперка (капија). Има благ (редовен) и лут. Се пече на дрва и се приготвува на традиционален начин. Тегла: 580ml
Price

450.00 ден

Leave a Comment