Дестилерија Плетварски: Кавадарци

Храна и пијалоци
Price from:

500.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго. Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Производите од „Дестилерија Плетварски“ се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта, која ја плаќа купувачот.

Со кликнување „купи“ кај производот, истиот производ се додава во кошничката која се наоѓа под производите. Нарачката можете да ја извршите со пополнување на податоците и бесплатно. По извршената нарачка, тимот на Кајак.мк Ви генерира линк за плаќање со кредитна картичка, кој може да ви биде испратен по e-mail, sms порака или вибер порака. Пратката се испраќа од еден до два работни денови.

  • алкохолните пијалоци се произведени под посебен режим на акцизна дозвола (легално)
  • одлежувањето на дестилатите е во дрвени буриња и иноксни цистерни
  • доколку квалитетот е несоодветен, дестилеријата го превзема назад (рефундира или заменува).

Инфо на: +38976928598

Place Order

viber_image_2022-05-10_19-05-13-077

Мастика

Мастика 45 вол.% 0.5
Price

500.00 ден

viber_image_2022-05-10_19-05-11-871

Ликер Херба

Ликер Херба 40 вол.% 0.5л
Price

600.00 ден

viber_image_2022-05-09_20-15-38-573

Ракија 3 годишна

Ракија 3 годишна 43 вол.% 0.7л
Price

600.00 ден

viber_image_2022-05-10_19-05-14-228

Ракија од Дуња

Ракија од Дуња 40 вол.% 0.5
Price

1,300.00 ден

Leave a Comment