Дестилерија Слоган: Производство на жестоки пијалаци

Македонскo винo
Price from:

500.00 ден

Chat on Viber Call on Phone

Производите се дистрибуираат низ цела Македонија по брза пошта или карго. Плаќањето на производите и доставата е при подигање на пратката. При нарачка пишете ја точната адреса на која сакате да ви пристигне пратката. Улица, град, населба (ако има) и точен телефонски број.

Дестилерија Слоган во сопственост на фам.Ристиќ од с.Тимјаник, Неготино. Макотрпно и со многу љубов, работат на своите лозови насади и произведуваат квалитетни домашни производи по традиционален рецепт. За сите љубители на добри македонски пијалаци, ова е совршен момент да пробате една поинаква чашка вкусна лозова ракија или мастика. 

Place Order

viber_image_2024-01-25_11-56-25-846

Лозова Ракија Жолта 1L

Традиционално печена ракија, добиена со двојна дестилација на винскиот дестилат од грозјето Смедеревка. Помага за циркулација и дезинфекција на организмот.
Price

500.00 ден

viber_image_2024-01-25_12-01-23-495

Мастика-Еликсир 1L

Произведена во домашни услови од вински дестилат, анасон, планински мед и уште неколку состојки од природата. Се препорачува како лек за стомачни тегоби и дишни патишта.
Price

600.00 ден

Leave a Comment