Ски школа на Пониква: Англиско едукативен ски камп 2024!

Ponikva Price from:

18,000.00 ден

Доколку сакате да добиете повеќе информации испратете барање со пополнување на онлајн формуларот. Селектирајте го терминот кој повеќе ви одговара и очекувајте одоговор на вашиот e-mail.


Included in price:

 • 5 ноќи во мотел Мице
 • 6 полни пансиони (појадок, ручек и вечера)
 • Ужинки и овошје, топли напитоци и сокови
 • Топол чај во текот на целиот ден (и додека се на стаза)
 • Професор по англиски јазик
 • Предучилишна настава
 • Професионален патролен ски инструктор лиценциран од MAISS
 • 24 часа надзор од лекар и физиотерапевт
 • Ски опрема и ски лифт
 • Дружење и максмално уживање
 • Скијање, прошетки и игри на снег
 • Учење, изразување на креативност, тимска работа
 • Социјализација, истражување и градење самодоверба
 • Авантури, насмевки и многу забава

Not included in price:

 • Превоз до Пониква

Запишете ги вашите деца на Англиско едукативен ски камп на Пониква во Јануари 2024:
На располагање се 2 термини

 • 1 ТЕРМИН: 08.01-13.01
 • 2 ТЕРМИН: 14.01-19.01

Едукативниот камп е одличен за деца на возраст од 6 до 14 години.

Децата ќе имаат можност да учаат англиски јазик од Теодора Китановска- професор по англиски јазик преку 3D проекции.

Вкупната сума за пакет аранжман е 18.000 денари, а ги вклучува сите сервиси кои се наведени во описот на цената.
За резервација потребно е уплата на 10% од вкупната сума, а остатокот од сумата можете да го плаќате на рати.

Во школата досега имаат присуствувано над 1000 дечиња.

Инструктори со MAISS лиценца

Ски школата се наоѓа на Пониква.

Leave a Comment

View More Attractions